четвъртък , 19 септември 2019
Последни новини

За БАЛФК

БАЛФК е неправителствена организация, която от средата на 2014 година функционира с една основан цел – да обединява професионалистите, които са избрали професията Личен финансов консултант и предлагат честни и безпристрастни финансови съвети на своите клиенти, като поставят техните интереси на първо място. Ако Вие сте консултант в една от следните сфери: инвестиции, лично финансово планиране, застраховане, недвижими имоти, банкови продукти или други финансови продукти, значи сте попаднали на точното място.

БАЛФК е платформата, на която споделяме опит и знания, дискутираме на теми от сферата на личните финанси и обменяме идеи. Считаме, че всеки от нас е квалифициран професионалист в своята област, но също така че му се е налагало да се изправя пред различни трудности и дилеми, или да търси отговори на сложни за него въпроси. Затова ние се стремим да сме полезни един на друг, като:

– Работим заедно за развитието на професията Личен финансов консултант в България и повишаване на финансовата грамотност у нас.
– Събираме на едно място общност от знаещи и можещи професионалисти.
– Следим тенденциите и новостите от сферата на личните финанси.
– Информираме членовете си за най-добрите практики в областта от страната и чужбина.

Организираме също така семинари, обучения, конференции и други мероприятия, на които ще се радваме да присъствате и да изкажете своето мнение. Нека заедно разпространим дейността на Асоциацията, за да можем да си помагаме взаимно и да отговорим на въпросите, които касаят всички ни – кое работи в практиката и кое не.

Работим също така за въвеждането на световните и европейски стандарти на работа в бранша, като същевременно подпомагаме и развитието на специалисти. С изграждането на етични норми между конкуренти и колеги в областта вярваме, че ще спомогнем за успешното развитие на професията Личен финансов консултант в България.